Pinautomaat Zoeken

Geldautomaat in de buurt

Geld Storten ING Stortautomaat

Waar kan ik geld storten bij een ING stortautomaat of vestiging in de buurt?


pinautomaatzoeken.nl locaties ING bank
Contant geld storten of opnemen kan tegenwoordig bij alle ING stortautomaten en vestigingen in Nederland. Tevens kan je binnenkort geld storten bij alle geldstortautomaten van Geldmaat. In de meeste gevallen staan zowel de automaten van Geldmaat als de ING stortautomaten binnen in het kantoor of een winkel(centrum). Een deel blijft buiten staan om bijv. geld te kunnen storten buiten kantooruren.

Gebruik je huidige locatie of voer de locatie handmatig in en vind direct de dichtstbijzijnde ING stortautomaat of vestiging. Met onderstaande “ATM-locator” worden pinautomaten en filialen in een lijst en op de kaart weergegeven, zodat je met één klik eenvoudig naar een geldautomaat of kantoor kunt navigeren door middel van Google Maps.

Uiteraard is ons streven alle Nederlandse stortautomaten in kaart te brengen, maar kunnen hierbij natuurlijk altijd extra hulp gebruiken. Ontbreekt er een stortautomaat/Geldmaat in de lijst, laat ons dit dan weten via het contactformulier. Een geldautomaat zoeken is nog nooit zo makkelijk geweest!
 

Van:

Naar:

PinautomaatZoeken.nl Logo

Kosten geld storten of geld opnemen

Bijna alle banken brengen kosten in rekening voor het storten of opnemen van papier- of muntgeld (muntrollen) via de automaat. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk per bank. Bij de één betaal je een klein percentage van het stortbedrag en bij de ander betaal je een X aantal Euro’s per transactie. In het geval van de ING Bank zijn, afhankelijk van je betaalpakket, de eerste 4-6 stortingen per jaar gratis. Daarna zijn de kosten € 6,00 per storting.

Hoeveel geld mag je storten

Ook dit is afhankelijk per bank en kan oplopen tot € 30.000 per storting. Om witwassen te voorkomen heeft de Belastingdienst bepaald dat je tot € 10.000 contant geld mag storten zonder dat je bank hier melding van maakt.

Geld storten op creditcard

Wil je je prepaid creditcard of negatief ING creditcard saldo opwaarderen, dan kan je geld storten op je creditcard door middel van een bankoverschrijving. Je maakt dan in dit geval geld over van je bankrekening naar je creditcardrekening.

Schuiven naar boven