Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

RegioBank Rekening Openen

Ik wil een Privé of Zakelijke Rekening openen bij de RegioBank.

pinautomaatzoeken.nl locaties RegioBank
Overweeg je een betaalrekening bij de RegioBank voor je dagelijkse bankzaken of om geld te kunnen storten (bijvoorbeeld contanten of je salaris)? Dan kan je kiezen om een rekening te openen voor jezelf, jou en je partner, je kid(s) en/of je onderneming. Dit kan gemakkelijk online via de website of app van RegioBank of ga langs bij een RegioBank kantoor bij jou in de buurt.

Gebruik onderstaande “ATM-locator” en voer je huidige locatie om direct de dichtstbijzijnde RegioBank vestiging te vinden. Klik op de gewenste locatie en navigeer door middel van Google Maps naar je bestemming.
 
 


Uiteraard is ons streven alle Nederlandse bankkantoren in kaart te brengen, maar kunnen hierbij natuurlijk altijd extra hulp gebruiken. Ontbreekt er een filiaal in de lijst, laat ons dit dan weten via het contactformulier.
    PinautomaatZoeken.nl Logo

   Hoe open ik een RegioBank bankrekening?

   Tegenwoordig is het mogelijk om een rekening online te openen. Dit kan via de app of de RegioBank website. Mocht je liever persoonlijk geholpen willen worden, maak dan eerst een afspraak voordat je naar het dichtstbijzijnde kantoor gaat. Voor het zowel on- als offline openen van een bankrekening heb je, naast het invullen van je NAW gegevens, een geldig legitimatiebewijs nodig. Dit is een Nederlands identiteitsbewijs of een internationaal paspoort.

   Kost een RegioBank bankrekening openen geld?

   Ja, afhankelijk van het type rekening worden er maandelijks kosten in rekening gebracht. Voor privérekeningen liggen de bedragen vaak tussen de € 1 en € 10 per maand. Voor een zakelijke rekening kan dit bedrag zelfs nog hoger liggen.

   Hoe snel kan ik een RegioBank rekening openen?

   Helaas is je bankrekening niet gelijk actief en moet je wachten totdat al je gegevens zijn gecheckt en goedgekeurd. Zodra dit in orde is ontvang je een bevestiging en wordt je betaalpas verstuurd. Normaliter duurt het openen van een bankrekening zo’n 5 werkdagen.

   Kan ik meer dan één RegioBank rekening openen?

   Ja, je kan naast het openen van een RegioBank spaarrekening ook ervoor kiezen om nog een tweede betaalrekening te openen. Dit kan handig zijn als je bepaalde uitgaves via een andere rekening wilt laten verlopen of wanneer je überhaupt een deel van je inkomen apart wilt zetten.

   Vanaf welke leeftijd kan ik een RegioBank rekening openen?

   Je kan vanaf 18 jaar zelf een bankrekening openen. Ben je jonger dan 18 jaar, dan dien je toestemming te krijgen van je ouders en kunnen zij eventueel de rekening voor je openen.

   Schuiven naar boven