Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Geld Storten SNS Bank – GWK Travelex

Waar kan ik geld storten bij een SNS Bank stortautomaat of GWK Travelex vestiging in de buurt?


pinautomaatzoeken.nl locaties SNS Bank
Contant geld storten kan tegenwoordig alleen via een dienst genaamd Mr. Pay bij één van de ongeveer 40 vestigingen van GWK Travelex. Idealiter kan je in de toekomst ook geld storten bij alle geldstortautomaten van Geldmaat. In de meeste gevallen bevinden de GWK Travelex vestigingen zich binnen op een station of luchthaven.

Gebruik je huidige locatie of voer de locatie handmatig in en vind direct de dichtstbijzijnde SNS Bank of GWK Travelex vestiging. Met onderstaande “ATM-locator” worden pinautomaten en filialen in een lijst en op de kaart weergegeven, zodat je met één klik eenvoudig naar een geldautomaat of kantoor kunt navigeren door middel van Google Maps.

Uiteraard is ons streven alle Nederlandse stortautomaten in kaart te brengen, maar kunnen hierbij natuurlijk altijd extra hulp gebruiken. Ontbreekt er een SNS of GWK vestiging in de lijst, laat ons dit dan weten via het contactformulier. Een geldautomaat zoeken is nog nooit zo makkelijk geweest!
    PinautomaatZoeken.nl Logo

   Kosten geld storten of geld opnemen

   Bijna alle banken brengen kosten in rekening voor het storten of opnemen van papier- of muntgeld (muntrollen) via de automaat. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk per bank. Bij de één betaal je een klein percentage van het stortbedrag en bij de ander betaal je een X aantal Euro’s per transactie. In het geval van de SNS Bank worden er geen kosten in rekening gebracht en stort je je briefgeld via Mr. Pay bij één van de GWK Travelex vestigingen.

   Hoeveel geld mag je storten

   Ook dit is afhankelijk per bank en kan oplopen tot € 30.000 per storting. Bij de SNS Bank is dit € 10.000 per storting. Om witwassen te voorkomen heeft de Belastingdienst bepaald dat je tot € 10.000 contant geld mag storten zonder dat je bank hier melding van maakt.

   Geld storten op creditcard

   Wil je je prepaid creditcard of negatief SNS Bank creditcard saldo opwaarderen, dan kan je geld storten op je creditcard door middel van een bankoverschrijving. Je maakt dan in dit geval geld over van je bankrekening naar je creditcardrekening.

   Schuiven naar boven