Mobiele Pinautomaat Kopen

Welk pinapparaat past het beste bij je onderneming? Wij geven je graag wat tips!

pinautomaatzoeken.nl locatie Steeds meer mensen betalen contactloos. Wij helpen je daarom graag bij het bepalen welke pinautomaat het beste aansluit op je bedrijfsdoelstellingen. Als het gaat om het stimuleren van de verkoop, neemt een pinautomaat heel wat administratieve rompslomp uit handen, waardoor je efficiënter kan werken en meebewegen in een steeds meer volledig geldloze samenleving.

Het gebruik van creditcards en betaalpassen hebben tegenwoordig vaker de voorkeur boven contant geld in Nederland. Als je bedrijf nog steeds geen kaarten accepteert, loop je flink achter op de 56% van de MKB’ers die dat wel doen. Met het oog op gebruikersgemak, overzicht, schaalbaarheid en kosten hebben wij ervoor gekozen om een selectie te maken uit het aanbod mobiele pinautomaten.

Goedkoopste Mobiele Pinautomaat

MODEL

TYPE

PRIJS

AANBOD

Sumup
SumUp Air contactloos pinapparaat

19,99


Er is tegenwoordig een veel ruimere keuze aan betaalautomaten dan een paar jaar geleden. Waar je vroeger te maken had met een dikke chip en een pincode die aan een balie was gestationeerd, kunnen (kleine) bedrijven nu profiteren van mobiele kaartlezers die net zo goed werken. In tegenstelling tot traditionele opties zijn deze app-gebaseerde kaartmachines meestal contractvrij, betaalbaar en zonder ingewikkelde kosten, waardoor het veel gemakkelijker wordt voor nieuwe of kleine bedrijven om kaarten te accepteren.

We hebben onderzoek gedaan naar de beste pinautomaatleveranciers en de resultaten voor je per categorie op een rijtje gezet, zodat een mobiele pinautomaat kopen een stuk overzichtelijker en makkelijker wordt!

Top-10 Mobiele Pinautomaat

MODEL

TYPE

PRIJS

AANBOD

Sumup
SumUp Air contactloos pinapparaat

19,99

Sumup
SumUp Air - oplaadstation

19,99

Sumup
SumUp 3G contactloos pinapparaat

99,-

Merkloos
V400m Hoes Zwart Pinapparaat

17,99

Verifone
Vx680 Beschermhoes Zwart

25,16

Wordline
Protective Cover Yoximo

19,99

Twelve
Twelve P400 pinautomaat

635,25

Wordline
Yomani Handelaars Unit

249,99

Ingenico
PinPocket 3G

344,99

Twelve
Twelve mobiele pinautomaat

768,35

Best Beoordeelde Mobiel Pinapparaat

MODEL

TYPE

PRIJS

AANBOD

Sumup
SumUp Air contactloos pinapparaat

19,99

Meest Populaire Mobiel Pinapparaat

MODEL

TYPE

PRIJS

AANBOD

Sumup
SumUp Air contactloos pinapparaat

19,99

Sumup
SumUp Air - oplaadstation

19,99

Sumup
SumUp 3G contactloos pinapparaat

99,-

Voordelen van een draadloos en/of contactloos mobiel pinapparaat voor (kleine) bedrijven.

Is een mobiele pinautomaat geschikt voor je bedrijf? Het verschilt natuurlijk per type onderneming, maar dit is wat het voor je zou kunnen doen:

  1. Verhoog je omzet: klanten tegenwoordig verwachten met een kaart te kunnen betalen, en door ze te geven wat ze willen, voorkom je nee-verkoop.
  2. Bouw geloofwaardigheid op: met mobiele pinapparaten kom je professioneler over, wat vooral belangrijk is als je bedrijf net is gestart.
  3. Bespaar op administratie: naar de bank toe lopen om geld te storten is verleden tijd en je stroomlijnt je accountbeheer door je terminal te koppelen aan je computer of smartphone.
  4. Betaal veiliger: mobiele pinautomaten hebben extra beveiliging ingebouwd om zowel jou als jouw klanten te beschermen.
  5. ‘Future proof’: cash geld wordt steeds minder gebruikt en het is een goed idee om vooruit te denken.

Tips voor het kiezen van de beste pinautomaat voor je (kleine) onderneming.

Om je te helpen bij het kiezen van de ideale provider voor je bedrijf, zijn hier de vijf belangrijkste overwegingen:

  1. Verkoop: sommige providers hanteren vaste tarieven, terwijl andere goedkopere tarieven bieden naarmate je verkoopvolume hoger is. Controleer of je verkoopvolume overeenkomt met de minimumvereisten van de aanbieder om het meeste uit eventuele deals te halen.
  2. Mobiliteit: een mobiele kaartlezer die je naar je klanten kunt brengen om te pinnen, is vooral handig als je in de horeca werkt.
  3. Aantal apparaten: klanten houden niet van wachten met betalen en slechte service kan ervoor zorgen dat ze niet meer terugkomen. Zorg ervoor dat je over voldoende machines beschikt om maximale betalingsefficiëntie mogelijk te maken.
  4. Welke soorten kaarten moet ik accepteren: de meeste mensen begrijpen dat kleine bedrijven misschien maar een beperkt aantal kaarten kunnen accepteren, maar hoe meer betaalopties je je klanten geeft, hoe beter.
  5. Contactloos accepteren: één op de drie Nederlandse kaartbetalingen wordt gedaan met een contactloze kaart of e-wallet. Daarom is het een must om een ​​contactloos verkooppunt te hebben, vooral als je vaak € 30 of minder verkoopt.
Schuiven naar boven