Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pinautomaat Zoeken

Geldautomaat in de buurt

RegioBank Inloggen

Hoe kan ik online op mijn RegioBank bankrekening inloggen?


pinautomaatzoeken.nl locaties RegioBank
Hieronder volgen een aantal eenvoudige en/of mogelijke stappen om je inloggegevens voor RegioBank online bankieren te vinden, activeren of in te stellen. Lukt het niet om online via de website of RegioBank app in te loggen op je privé- of zakelijke rekening, dan raden wij aan om bij dringende zaken even contact op te nemen met de klantenservice of een afspraak in te plannen bij een RegioBank kantoor in de buurt.

Gebruik onderstaande “ATM-locator” en voer je huidige locatie om direct de dichtstbijzijnde RegioBank vestiging te vinden. Klik op de gewenste locatie en navigeer door middel van Google Maps naar je bestemming.Uiteraard is ons streven alle Nederlandse bankkantoren in kaart te brengen, maar kunnen hierbij natuurlijk altijd extra hulp gebruiken. Ontbreekt er een filiaal in de lijst, laat ons dit dan weten via het contactformulier.


Van:

Naar:

PinautomaatZoeken.nl Logo

Inloggen RegioBank internetbankieren

Online toegang hebben tot je bankrekening is tegenwoordig niet meer weg te denken en maakt het erg eenvoudig om bijvoorbeeld je saldo te checken, een online factuur te betalen en geld over te boeken van de ene rekening naar de andere. Maak je echter nog geen gebruik van online bankieren, lees dan hier hoe je je vanaf je computer, smartphone of tablet kan inloggen op RegioBank internetbankieren of mobiel bankieren. Je kan 24 uur per dag inloggen op je RegioBank rekening, waardoor je in feite niet meer langs een lokale RegioBank vestiging hoeft.

Online inloggen op je RegioBank bankrekening vanaf een laptop of desktop pc.

Mocht je specifieke documenten willen uitprinten voor je administratie, dan is aanmelden voor online bankieren geen overbodige luxe. Je kan dan via je laptop of desktop pc inloggen op je RegioBank rekening en vervolgens alles direct downloaden en printen wat je nodig hebt. Benieuwd welke stappen je kan volgen om te kunnen RegioBank internetbankieren vanaf je laptop of desktop pc? We leggen het je graag uit aan de hand van de volgende relatief eenvoudige stappen:

 • Bezoek de homepage van de RegioBank, zodat je een account kan maken of toegang krijgt tot je account.
 • Zorg dat je alles wat je hebt ontvangen van de RegioBank per briefpost en/of mail bij de hand hebt.
 • Zoek de knop waarmee je je kan aanmelden, ‘INLOGGEN’. Naast deze knop staan normaliter de knoppen ‘Hulp bij inloggen’ of ‘Inloggegevens kwijt’. Klik op de meest relevante optie.
 • Controleer nogmaals, voordat je verder gaat altijd of je naar een beveiligde inlogpagina bent geleid. Als het veilig is, zie je ‘HTTPS’ in plaats van ‘HTTP’ aan het begin van de URL bijvoorbeeld: https://mijnbank.nl/login
 • Vul de vereiste velden in. Afhankelijk van welke optie je hebt gekozen, kan dit je type rekening, bankrekeningnummer, gebruikersnaam en/of geboortedatum zijn. In sommige gevallen kan er ook om je e-mailadres en pasnummer gevraagd worden in combinatie met een responscode.
 • Lees eventuele privacyverklaringen en overeenkomsten goed door alvorens een en ander te accepteren.
 • Klik op ‘INLOGGEN’ of ‘Volgende’.
 • Je bent nu ingelogd op je RegioBank online bankieren account.

Online inloggen op je ING bankrekening vanaf een smartphone of tablet

Mobiel bankieren is ideaal als je onderweg bent. Je kan met je smartphone namelijk mobiel geld storten, rekeningen betalen, je persoonlijke gegevens bijwerken, geld overmaken en nog veelmeer. Benieuwd welke stappen je kan volgen om te kunnen RegioBank internetbankieren vanaf je smartphone of tablet? We leggen het je graag uit aan de hand van de volgende relatief eenvoudige stappen:

 • Afhankelijk van je type smartphone of tablet, zoek je in de Apple Store of Google Play Store naar de ING app. Mocht je de app niet kunnen vinden, dan kan je de app ook downloaden via de link op de ING website.
 • Download de RegioBank app en tik vervolgens op het RegioBank icoontje op je smartphone of tablet om de startpagina te openen.
 • De volgende stappen wijzen vanzelf. Mocht dit niet het geval zijn, volg de stappen zoals uitgelegd voor laptop of desktop pc.

Je kan natuurlijk altijd even telefonisch contact opnemen met de RegioBank als je meer hulp nodig hebt. Een vertegenwoordiger kan je snel door de stappen leiden. Zodra je toegang hebt gekregen tot je account, kan je direct beginnen met het regelen van je online bankzaken!

Schuiven naar boven