Geld Storten RegioBank Stortautomaat

Waar kan ik geld storten bij een RegioBank stortautomaat of vestiging in de buurt?

pinautomaatzoeken.nl locaties RegioBank
Contant geld storten of opnemen kan tegenwoordig bij alle RegioBank stortautomaten en vestigingen in Nederland. Tevens kan je binnenkort geld storten bij alle geldstortautomaten van Geldmaat. In de meeste gevallen staan zowel de automaten van Geldmaat als de RegioBank stortautomaten binnen in het kantoor of een winkel(centrum). Een deel blijft buiten staan om bijv. geld te kunnen storten buiten kantooruren.

Gebruik je huidige locatie of voer de locatie handmatig in en vind direct de dichtstbijzijnde RegioBank stortautomaat of vestiging. Met onderstaande “ATM-locator” worden pinautomaten en filialen in een lijst en op de kaart weergegeven, zodat je met één klik eenvoudig naar een geldautomaat of kantoor kunt navigeren door middel van Google Maps.
 
 


Uiteraard is ons streven alle Nederlandse stortautomaten in kaart te brengen, maar kunnen hierbij natuurlijk altijd extra hulp gebruiken. Ontbreekt er een stortautomaat/Geldmaat in de lijst, laat ons dit dan weten via het contactformulier. Een geldautomaat zoeken is nog nooit zo makkelijk geweest!
    PinautomaatZoeken.nl Logo

   Kosten geld storten of geld opnemen

   Bijna alle banken brengen kosten in rekening voor het storten of opnemen van papier- of muntgeld (muntrollen) via de automaat. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk per bank. Bij de één betaal je een klein percentage van het stortbedrag en bij de ander betaal je een X aantal Euro’s per transactie. In het geval van de RegioBank worden er geen kosten in rekening gebracht, maar hebben niet alle locaties een kasfunctie en dien je van tevoren een afspraak te maken met je Zelfstandig Adviseur om geld te storten.

   Hoeveel geld mag je storten

   Ook dit is afhankelijk per bank en kan oplopen tot € 30.000 per storting. Om witwassen te voorkomen heeft de Belastingdienst bepaald dat je tot € 10.000 contant geld mag storten zonder dat je bank hier melding van maakt.

   Geld storten op creditcard

   Wil je je prepaid creditcard of negatief RegioBank creditcard saldo opwaarderen, dan kan je geld storten op je creditcard door middel van een bankoverschrijving. Je maakt dan in dit geval geld over van je bankrekening naar je creditcardrekening.

   Schuiven naar boven